fbpx
FASTIGHETSÄGARE →•← LOKALER →•←FASTIGHETSÄGARE →•← LOKALER →•←FASTIGHETSÄGARE →•← LOKALER →•←

Få ut det mesta av era tillgångar med rätt koncept i era lokaler.

kopcenter

Rätt verksamhet i era lokaler

Locals hjälper fastighetsbolag att få ut det mesta av sina tillgångar.

Locals är specialiserade på att hjälpa fastighetsbolag fylla sina fastigheter med koncepten. Vi vet att rätt koncept kan göra stor skillnad för att attrahera och behålla hyresgäster, samt öka fastighetsvärdet. Det är därför vi erbjuder en rad tjänster för att hjälpa fastighetsbolag att få ut det mesta av sina fastigheter.

Våra tjänster inkluderar konceptmatchning, lokalförmedling och hyresgästmixanalys. Vi arbetar nära samarbetspartners för att förstå deras specifika behov och mål. Tillsammans utvecklar vi en strategi som hjälper dem att utvecklas.

När det gäller konceptmatchning erbjuder vi allt från att identifiera trender på marknaden till att attrahera rätt koncept till era lokaler. Koncept som lockar hyresgäster och ökar fastighetsvärdet.

Sammantaget hjälper Locals fastighetsbolag att fylla sina lokaler med rätt koncept och få ut det mesta av era tillgångar.

Möjligheter som inte tidigare fanns.

Vi kan etablera restauranger där det inte tidigare varit möjligt. Genom vår unika produkt kan vi skapa möjlighet för etablering i lokaler som annars inte är möjliga för restaurangverksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer.

kitchen

Så här hjälper vi fastighetsägare

Konceptmatchning
Genom våra samarbetspartners och övriga kunder kan vi erbjuda en mängd lönsamma och starka retsaurangkoncept för att hitta rätt verksamhet för er lokal.
Planering / Ritning
Genom att planera etablering skapas förutsättningar att öppna verksamhet på överenskommet datum. Vi skapar smart planering och korrekta underlag till hyresförhandlingar, bygglovsansökningar m,m. 
Restauranglösningar
Genom vår unika produkt kan vi skapa möjlighet för etablering i lokaler som annars inte är möjliga för restaurangverksamhet.

Vi är oberoende konsulter som hjälper fastighetsägare fylla deras lokaler med rätt koncept. Vi hjälper restaurangkedjor utvecklas genom rätt lokaler och utrustning.

We Are Locals AB
Örebro, Sweden
+46 (0) 70 655 99 21
kristian@wearelocals.se


© 2023 We Are Locals AB
All Rights Reserved

© 2022 We Are Locals AB