fbpx
→•← RESTAURANGKONCEPT →•←CAFÈKONCEPT→•←HOTELLKONCEPT →•← RESTAURANGKONCEPT →•←CAFÈKONCEPT→•←HOTELLKONCEPT →•← RESTAURANGKONCEPT →•←CAFÈKONCEPT→•←HOTELLKONCEPT

Vi hjälper restauranger expandera i rätt lokal med rätt utrustning och finansiering.

locals_start

Rätt verksamhet i rätt lokal

Locals hittar rätt lokal med rätt utrustning så att ni kan expandera ert koncept.

På Locals samlar vi kompetenser som tillför värde för dig som krögare. Vi märkte tidigt att det vid en exapansion är kritiskt att du som driver verksamheten kan kvalitetsäkra den dagliga driften samtidigt som du lever drömmen om en liten eller stor expansion (som ska gå smidigt). 

Med mångårig erfarenhet av restaurangbranschen, etableringar och affärsutveckling erbjuder vi en tjänst till er som vill ta nästa steg. Genom att definiera era behov i kombination med våra samarbetspartners kan vi hitta unika lokaler (som inte marknadsför i traditionellt).

Avtalsförhandling, planering, projektledning, inredning och rätt utrustning. Japp, det fixar vi också. 

PRODUKTER FÖR RESTAURANGER

Konceptspecifik utrustning och personlig planering.

Genom att matcha era behov med rätt utrusning, finansiering och optimal lokalanpassning gör vi etableringen tids/kostnadseffektiv och långsiktigt hållbar. Både för er och fastighetsägaren. Genom att tillgodo se båda parters behov skapar vi goda förutsättningar för långsiktigt goda relationer.

Vi kan etablera restauranger där det inte tidigare varit möjligt. Genom vår unika produkt kan vi skapa möjlighet för etablering som annars inte är möjlig för restaurangverksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer.

kitchen

Så här hjälper vi restaurangkedjor

Lokaler
Vi hittar rätt lokal för ert restaurangkoncept...till och med lokaler som tidigare inte fungerade för restaurang.
Expansion
Vi följer er verksamhet och tar tillvara på den kunskap och insikter som skapats genom vårt samarbete. När ni är redo att växa ytterligare i Sverige har vi redan färdiga förslag på lokaler som passar er.
Projektledning
Det kan blir lite mycket ibland. Vi erbjuder möjligheten att projektleda er etablering.
Planering / Ritning
En kritisk och viktig del i alla etableringar är planering och ritning. Vid hyresförhandlingar, bygglovsansökningar är det viktigt att ha genomarbetade ritningar och underlag. 
Avtalsförhandlingar
Vid behov erbjuder vi möjlighet att representera er vid avtalsförhandlingar.
Unika produktlösningar för restaurangkök
Genom vårt unika koncept kan vi erbjuda marknadens bästa produkt för att etablera restaurangkök i lokaler där det inte varit möjligt tidigare.
Finansieringsmöjlighet
Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda våra kunder förslag på finansieringslösning.

Vi är oberoende konsulter som hjälper fastighetsägare fylla deras lokaler med rätt koncept. Vi hjälper restaurangkedjor utvecklas genom rätt lokaler och utrustning.

We Are Locals AB
Örebro, Sweden
+46 (0) 70 655 99 21
kristian@wearelocals.se


© 2023 We Are Locals AB
All Rights Reserved

© 2022 We Are Locals AB