fbpx
MOBICHEF →•← KÖKSINNOVATION →•←MOBICHEF →•← KÖKSINNOVATION →•←MOBICHEF →•← KÖKSINNOVATION →•←

Mobichef skapar möjlighet att öppna restauranger i lokaler utan svartplåt.

mobi-chef-web-kew

Restaurangkök utan traditionell ventilation. Mobichef fångar, filtrerar och renar luften i samma process. 

Har du en lokal där du vill öppna ett spännande restaurangkoncept men det går ej att installera köksventilation?

Halton Mobichef är en ventilationslösning där man placerat ventilationskåpan och filter på marken och du kan med denna maskin öppna ett restaurangkök i lokaler där det inte varit möjligt tidigare. Du behöver ej ansluta Mobichefs ventilation till en imkanal utan Mobichef fångar,filtrerar och renar luften i samma process.

Fördelar med Mobichef

01.

Restaurang i de flesta lokaler

Du kan nu öppna restaurangverksamhet i lokaler där det tidigare inte varit möjligt. Mobichef ventilationslösning ersätter traditionell imkanal med svartplåt.

02.

Låg investeringskostnad

Mobichef är i jämförelse med traditionell köksventilation med svartplåt en mycket prisvärd investering, som du dessutom kan ta med dig ifall du vill byta lokal i framtiden.

03.

Snabb omställning / Kort projekterinstid

Mobichef är installerad och klar att ta i bruk efter ca 60 minuter. Leveranstid är ca 10 veckor. Om du som fastighetsägare vill ställa om en restauranglokal till annan verksamhet, rulla ut ventilationen ur lokalen och flytta in nästa hyresgäst. Mobichef är inte fastmonterad.

04.

Bättre arbetsmiljö 

Mobichefs unika patent Capture Jet Stream stänger in och blockerar fet frånluft att kontinuerligt hamna i kökspersonalen ansikte och andningsvägar. Capture Jet Stream blockaden stänger inne os och fet frånluft i ventilationskanaler och förhindrar fett och os från att irritera kökspersonalen. Personalens hälsa är viktig för Mobichef.

05.

Laga maten vart som helst inne eller ute 

Mobichef är en arbetshäst på hjul vilket skapar fantastiska möjligheter och unik flexibilitet.
Mobichef är din bästa vän på sommarkrogen, antingen inne i köket eller på uteserveringen. Flytta med din Mobichef till fjällvärlden och din restaurangverksamhet som drivs vintertid. Spara in en anställd per dag genom att placera en Mobichef på din uteservering.

06.

Låg driftkostand

Mobichef går på minimal drift och energiförbrukningen är låg då den stängs av helt varje kväll. Traditionell ventilation skall dels driva ut ex 1500l/sek, samma mängd luft skall också tillföras lokalen. Det betyder en driftskostnad på 3000l/sek där aggregaten förbrukar mycket dyra kWh hela tiden. Detta är vad man kallar att elda för kråkorna. Vill du inte ha högre vinst istället?

Mobichef´s funktioner

mobichef-locals-1

Capture Jet™ technology

The Capture Jet™ technology säkerställer att fett, rök och andra föroreningar som släpps ut av enheten fångas upp med lägsta möjliga luftflöde. Capture Jets™ glasfront bidra också till att skydda från matlagningsutsläpp.

High efficient mechanical filtration

Mekanisk dubbelstegs för-filtrering bestående av Haltons KSA cyklonfilter och MFA mesh-filter. Denna kombination tar mycket effektivt bort stora och medelstora partiklar. Båda går att diska i diskmaskin.

mobichef-locals-touch-screen

Touch Screen

Haltons kompakta pekskärm gör det enkelt. I automatiskt läge väljs driftshastigheten beroende på tillagningsaktiviteten. Den aktiva hastigheten visas tydligt. Ett manuellt läge är också tillgängligt. I det läget visas också den rekommenderade hastigheten tydligt för att uppmana användaren att ändra hastigheten eller återgå till det automatiska läget.

mobichef-locals-airflow-on-demand

Airflow On Demand

Halton MobiChef™ har ett helautomatiskt läge som låter dig fokusera på vad som ska lagas till gästerna. Slå bara på enheten och när uppstartsrutinen är klar är enheten redo att användas med rätt återcirkulationsluftflöde, vid rätt tidpunkt.

mobichef-locals-3

Halton Connect® & Care

Halton Connect® är en toppmodern IoT-plattform (Internet of Things) vars kärna är en avancerad molnbaserad portal. Det möjliggör 24/7 fjärrövervakning av lösningarna designade av Halton, vilket ger tillgång till användbar information tillsammans med kraftfull dataanalys.

Möjligheter som inte tidigare fanns.

Vi kan etablera restauranger där det inte tidigare varit möjligt. Genom vår unika produkt kan vi skapa möjlighet för etablering i lokaler som annars inte är möjliga för restaurangverksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer.

kitchen

Vi är oberoende konsulter som hjälper fastighetsägare fylla deras lokaler med rätt koncept. Vi hjälper restaurangkedjor utvecklas genom rätt lokaler och utrustning.

We Are Locals AB
Örebro, Sweden
+46 (0) 70 655 99 21
kristian@wearelocals.se


© 2023 We Are Locals AB
All Rights Reserved

© 2022 We Are Locals AB